Reviews

Funda

Sales average: 9.5

Expertise
9.6
Price / Quality
9.6
Local market knowledge
9.5
Service and guidenance
9.4


We were never one to blow our own trumpet. We would rather let you read reviews from previous Your Home customers so that you can shape your own opinion about our services. If you have any questions; you know where to find us.

Read all the reviews about Your Home found on Funda.nl below.

Emma Verroen

De Wittenstraat
Geplaatst op 29 February 2020
De makelaars van YourHome hebben mij erg goed begeleid gedurende het proces. Het nieuwe aanbod werd bijna dagelijks naar mij gemaild, ze kwamen mee naar iedere bezichtiging en waren erg deskundig over de Amsterdamse huizenmarkt. Ik heb maar één bod hoeven uitbrengen en ben ontzettend blij met mijn nieuwe huisje. Ik zou Lody en zijn team enorm aanraden!

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Lizelot den Outer

Fagelstraat
Geplaatst op 26 February 2020
Super fijn en deskundig bijgestaan door Lody en zijn team tijdens de verkoop en aankoop van mijn huizen in Amsterdam

Rating9,5

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    9
  • Service
    9

Nico Mulder

Orteliusstraat 44 H
Geplaatst op 16 February 2020
Het was erg prettig samenwerken met YourHome Makelaars! Lody en zn team zijn jonge, enthousiaste, betrouwbare én relaxte professionals. Met veel persoonlijke aandacht (WhatsApp kan ook ;)), een slimme strategie en een goed beeld van de markt, hebben ze een hele goede verkoop geregeld voor mn mooie huis!

Rating9

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    9
  • Service
    9

Maya Wijnbergh

Venetiëhof 144
Geplaatst op 13 December 2019
Wij zijn zeer tevreden over deze no nonsense makelaar Your Home. Het contact met zowel de makelaar als het kantoor verliep zeer prettig. De makelaar Lody is ter zake kundig en wij bevelen Your Home van harte aan.

Rating9,8

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    9
  • Service
    10

Emma van der Voort

Borgerstraat
Geplaatst op 11 December 2019
Goede makelaar die luistert naar jouw wensen wat betreft de woning die je zoekt. Er is gericht gezocht naar een woning naar mijn wensen waardoor het hele process erg snel en prettig is verlopen.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Mark IJff

Aalsmeerweg 56-2
Geplaatst op 3 December 2019
Lody sprong er als makelaar bij het eerste contact meteen uit door zijn enthousiasme over de woning. Vervolgens fijn samengewerkt, Zo hielp het kantoor met de verkoopstyling. Goed contact gehouden tijdens de bezichtigingen en uiteindelijk tot een mooi verkoopresultaat gekomen. Kan deze makelaar zeker aanbevelen.

Rating8,5

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    8
  • Service
    8

Jochem van der Stap

Nieuwe Prinsengracht 74-2
Geplaatst op 29 November 2019
Lody laat al gelijk merken hard voor je te werken met het verkoopadvies, ondanks dat hij wist dat ik andere makelaars op gesprek heb gehad; brochure gemaakt in het weekend, in de avond onderbouwing gemaakt van het advies; zegt waar het op staat, is heel rustig, geen holle praatjes, heeft goeie mensen in zn team (goeie fotograaf, styliste), is uiteindelijk een vlekkeloos maar bovenal, snel traject geweest. Kan deze makelaar iedereen aanbevelen.

Rating9,5

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Sam Fleming

Borneostraat 18E
Geplaatst op 28 November 2019
I was separately referred to Lody and the team at Your Home Makelaardij by two different people. Since completing the purchase of my apartment I have personally introduced seven other people to them. These numbers speak to the level of quality and care you can expect from this amazing team. At every step the level of service was outstanding. From the very first intake meeting where I described my budget and needs, to the ever improving daily list of new properties, the in person viewings, negotiations and eventual signing. The team were always on hand to take a call or respond to messages. The team were motivated by finding me a home that was right for me. Not by their own financial gain. They gave me advice that was in my best interest, the would not let me compromise on what I wanted and they would not let me bid more than the value of the property. They ensured it was the best deal for me. They demonstrated through their actions that this was a group of people you could trust to have your best interests at heart and it’s for this reason that I refer so many people to Your Home Makelaardij.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Melanie van Dijk

Planciusstraat 19-G6
Geplaatst op 21 November 2019
Mijn ervaring tot dusver met makelaars in Amsterdam was niet erg positief. YourHome Makelaars hebben daar verandering in gebracht. Alles waarvoor je een makelaar inhuurt, doen zij voortreffelijk. In mijn geval hebben ze 'voortreffelijk' zelfs nog weten te overtreffen. Je kan de verkoop van je huis in Amsterdam met een gerust hart aan YourHome Makelaars overlaten. Van harte aanbevolen!

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10