Reviews

Funda

Sales average: 9.5

Expertise
9.6
Price / Quality
9.6
Local market knowledge
9.5
Service and guidenance
9.4


We were never one to blow our own trumpet. We would rather let you read reviews from previous Your Home customers so that you can shape your own opinion about our services. If you have any questions; you know where to find us.

Read all the reviews about Your Home found on Funda.nl below.

mevr. Borgman

Eerste Atjehstraat 106 F
Geplaatst op 20 August 2020
Heel fijn contact met de makelaar. Voorafgaande verkoop een uitgebreid gesprek waarin ieders wensen worden opgenomen. Daarna verliepen alle afspraken via your home heel goed in elkaar over. Mijn huis was zo verkocht.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Sara

Bos en Lommerplantsoen 111 D
Geplaatst op 19 August 2020
Ik zou Michael van Your Home makelaars enorm aanraden. Hij werkt snel, is altijd bereikbaar en legt het proces heel goed uit. Hij doet echt enorm zijn best voor je. Ook voor een volgende keer zal ik direct bij hem aankloppen!

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Denis Ulyanov

Dusartstraat 30 1
Geplaatst op 5 August 2020
yourhome makelaars help us on multiple occasions including finding a rental home, renting out, and selling our own apartment, they help my friends selling their home as well. Each time it is a very fruitful and positive experience

Rating8,8

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    9
  • Service
    8

Eldert

Weesperzijde 132 1
Geplaatst op 23 July 2020
We zouden het wel van het dak van ons verkochte huis willen schreeuwen: YourHome makelaars is in alle opzichten een betrouwbaar bedrijf om mee in zee te gaan. Het begon al met hun persoonlijke introductie, directe aandacht en openheid in alle opzichten: Financieel, verkoopverwachtingen, waar we rekening mee konden houden en boven dit alles, YourHome makelaars Lody en Judith luisterden naar onze wensen bij de verkoop van het huis. Daarbij kwam net ook de corona epidemie om de hoek kijken. Met de grootste zorg en flexibiliteit ging YourHome met de kijkers en ons om. Op gepaste afstand zonder contact te verliezen. Daarnaast was er een goede samenspraak met hun styliste en heeft de fotograaf een prachtige impressie gemaakt van onze woning. Wie ooit de show heeft gezien van Daniƫl Arends over makelaars; YourHome is compleet het tegenovergestelde. Het is dat we niet dagelijks een huis verkopen of kopen, maar met Yourhome zou je elke dag kunnen samenwerken.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Doynel

Olivier van Noorstraat 24 H
Geplaatst op 25 June 2020
In alle facetten de meest betrouwbare en scherpe makelaar van Amsterdam en omstreken. Lody en zijn team staan altijd klaar en schakelen snel. Een absolute aanrader!

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Kal

Polderweg 488 D + PP
Geplaatst op 16 June 2020
Niets op aan te merken. Alles verliep goed / naar verwachting. Het grootste pluspunt is Michaels toegankelijkheid/bereikbaarheid en contact/communicatie. Je wordt goed meegenomen in alles en er is echt sprake van samenspraak/overleg/dialoog, waardoor je niet verrast wordt en je echt het gevoel hebt dat beslissingen samen genomen worden (ipv beetje buiten je om of beetje opgelegd).

Rating9

  • Expertise
    8
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    9
  • Service
    10

Anne-Marije

De Rijpgracht 45 II
Geplaatst op 15 June 2020
Fijne persoonlijke touch. Goed bereikbaar (ook in avonden + weekend!). Kortom: ga naar Michael als je op zoek bent naar een huis!

Rating9,8

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    9

Natalija Kuzovic

Borneostraat 10 - A1
Geplaatst op 14 June 2020
Help with the purchase of a new apartment and sale of my old apartment was done through the same agent, helpful, easy communication and fast service.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Kasper

Eerste Oosterparkstraat 31-IV
Geplaatst op 5 June 2020
fijne makelaar, fijne communicatie, fijne ondersteuning bij bieden, snelle reactie en een prettig kantoor

Rating9,8

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    9