Reviews

Funda

Sales average: 9.5

Expertise
9.6
Price / Quality
9.6
Local market knowledge
9.5
Service and guidenance
9.4


We were never one to blow our own trumpet. We would rather let you read reviews from previous Your Home customers so that you can shape your own opinion about our services. If you have any questions; you know where to find us.

Read all the reviews about Your Home found on Funda.nl below.

Barry Schotel

Nepveustraat
Geplaatst op 3 March 2019
Prettig contact met de makelaar. Communicatie tijdens proces mag iets proactiever en duidelijker. Goede prijs.

Rating8,5

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    8
  • Price quality
    9
  • Service
    8

Ben van de Laarse

Jan Bernardusstraat 16
Geplaatst op 27 February 2019
Alles verliep erg goed. Nog hulp gekregen bij het onderhandel van mijn nieuwe woning en binnenkort intrekken. Dus overal erg tevreden en zeker een 10 van mij. Ben

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Daan

Churchill-laan
Geplaatst op 19 February 2019
Lody springt er echt uit als makelaar. Hij toont een nieuw geluid in makelaarsland waar velen van zouden kunnen leren. Compleet transparant en maakt waar wat hij belooft. Ook het contact met zijn ondersteunende collega's van kantoor ervaarde wij als zeer plezierig. En om het plaatje compleet te maken hebben we ook nog een verkoopprijs gekregen waar we alleen maar van droomde. Al met al kan ik Your Home Makelaars niet genoeg aanraden!

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Jaap Borra

Petrus Coeberghlaan 13
Geplaatst op 18 February 2019
Goede en reƫle waardebepaling. Professionele en enthousiaste houding naar zowel koper als verkoper. Gaf ook veel advies en ondersteuning in het voortraject.

Rating9

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    9
  • Service
    9

Aviva

IJselstraat
Geplaatst op 18 February 2019
Contact met de makelaar verliep hartstikke goed! Hij stond altijd klaar voor me en heeft al mijn vragen beantwoord. Het was boven verwachting goed.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Daniel Zwarts

Uithoornstraat 34-2
Geplaatst op 1 February 2019
Na een grondige voorselectie en daarna een aantal makelaars te hebben uitgenodigd hadden we al snel in de gaten dat Your Home Makelaars (Lody) de juiste partij was om ons te begeleiden met de verkoop van ons huis. Een goed serieus advies over de vraagprijs en verkoopstrategie waar Lody ons met beide beentjes op de grond heeft gezet maar wat uiteindelijk (zoals hij al van te voren aangaf) het beste resultaat heeft opgeleverd. Een echte expert die samen met jou de juiste verkoopstrategie bepaald en op een hele mooie manier de presentatie van je huis in orde maakt. Ook het advies rondom het formele stuk is goud waard. Dank Lody.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Jasper Moinat

Eerste Atjehstraat 140E
Geplaatst op 28 January 2019
Your home makelaardij heeft mij in deze roerige tijden uitstekend begeleid bij het verkopen van Mn woning. Vakbekwaam door het gehele traject geloodst en bijgestaan. Nogmaals bedankt!

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Mirte van Wetten

Van
Geplaatst op 3 January 2019
We waren zeer tevreden over de makelaar, goeie kennis, erg deskundig. Begeleiding had soms iets beter gekund, kantoor had het volgens mij erg druk. Maar overal zeer tevreden over het contact en de afhandeling van alles!

Rating9

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    8
  • Service
    9

Joseph Salvador

Maria Austriastraat 690
Geplaatst op 30 December 2018
Alles verliep vlekkeloos en zoals afgesproken, goede communicatie, degelijke toelichting en volledige transparantie. Sterk aanbevolen.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10