Reviews

Funda

Sales average: 9.5

Expertise
9.6
Price / Quality
9.6
Local market knowledge
9.5
Service and guidenance
9.4


We were never one to blow our own trumpet. We would rather let you read reviews from previous Your Home customers so that you can shape your own opinion about our services. If you have any questions; you know where to find us.

Read all the reviews about Your Home found on Funda.nl below.

Kars Rotteveel

Geplaatst op 12 September 2019
Lody en zijn team hebben me goed, professioneel en toch persoonlijk geholpen bij de verkoop van mijn huis, 10/10 would recommend

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Magnus Botnan

Derkinderenstraat 63 III
Geplaatst op 22 August 2019
As a foreigner I decided to make use of a "makelaar" in the search for an apartment (for obvious reasons) . I got in touch with several agencies and I chose Your Home because they offered me the best price. Their representative Lody Bunschoten joined me to several viewings and offered me invaluable information about the neighborhoods, state of the apartments, future plans, and so on. When we found an apartment I really liked (and he approved of), Lody took care of the bidding process and I won it; I am confident that I would not have gotten this apartment without his help. Everything post the bidding process also went smoothly: notarial services, taxation, etc. I have now moved in!

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Victoria de Fonkert

Pieter Aertszstraat 98-4
Geplaatst op 19 August 2019
Wat een super makelaar! Het huis is boven verwachting en binnen zeer snelle termijn verkocht. Blij met Lody en zijn team Your Home.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Mischa van Driel

Loet C Barnstijnstraat 4
Geplaatst op 19 July 2019
Wat een geweldige makelaar, niets dan lof. Wij hebben het advies gevolgd van de makelaar voor maximaal rendement. Dat is goed uitgepakt, de geadviseerde strategie bleek de juiste. Brede marktkennis, servicegericht, goed bereikbaar, snel schakelen. Lody is een heel fijne makelaar om mee te mogen werken, vriendelijk persoon met een glimlach. Oprecht. Twijfel niet en laat je woning verkopen door Your Home Makelaars, dan weet je dat het goed zit.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Joachim Salvador

Johan van der Keukenstraat 164
Geplaatst op 3 July 2019
Goed contact, altijd bereikbaar. Houdt je op de hoogte en neemt je mee in hele proces. Neemt zorgen weg en weet goed uit te leggen waar je op moet letten. Zeker aanrader als je voor het eerst een huis verkoopt.

Rating9

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    9
  • Service
    8

Yolande van der Sande

Tolstraat 46-1
Geplaatst op 3 July 2019
Ik heb voor Your Home Makelaardij gekozen omdat ze veel kennis over de wijk hebben én een styliste + papieren brochure van mijn huis als service aanboden. Lody Bunschoten heeft mijn appartement in de Pijp Amsterdam voor een heel mooie prijs weten te verkopen. De communicatie met de mensen op kantoor verliep prettig. Aanrader dus!

Rating8

  • Expertise
    8
  • Local market knowledge
    8
  • Price quality
    8
  • Service
    8

Ron de Groot

Driehoekstraat 80
Geplaatst op 25 June 2019
Zeer prettig persoonlijk contact met oprechte interesse. Hoorde goed wat ik wilde en was niet uit op “eigen” belang. Koopt en verkoopt met visie en betrokkenheid. Aanrader !!! Bedankt.

Rating9

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    9
  • Service
    9

Robbert Appels

Lekstraat 69-1
Geplaatst op 19 June 2019
Lody and his team made the process of selling my appartment a breeze. Aside from his market knowledge and experience, his style of communication is great. Really consults and keeps you up-to-date with everything what’s going on. I would highly recommend him to anyone who’s looking for a pro-broker with a personal touch.

Rating9,8

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    9
  • Service
    10

Laura Dijkema

Lumièrestraat 86
Geplaatst op 24 June 2019
Adequaat, flexibel en heel wat bezichtigingen voor mij moeten filmen omdat ik er zelf niet bij kon zijn! Topper!

Rating9

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    9
  • Service
    9