Reviews

Funda

Sales average: 9.5

Expertise
9.6
Price / Quality
9.6
Local market knowledge
9.5
Service and guidenance
9.4


We were never one to blow our own trumpet. We would rather let you read reviews from previous Your Home customers so that you can shape your own opinion about our services. If you have any questions; you know where to find us.

Read all the reviews about Your Home found on Funda.nl below.

Mevr. Nypels

Legmeerplein 15 1
Geplaatst op 21 April 2020
Ik koos voor your home makelaars vanwege het goed doordachte en eerlijke verkoopplan dat ze voor mijn woning opstelden. De begeleiding tijdens het verkoopproces door de makelaar en zeker ook door de assistente op kantoor was ontzettend prettig, persoonlijk en verliep soepel en vlotjes. Het uiteindelijke verkoopresultaat was (zelfs nog!) boven verwachting mooi. Ik kijk met een heel positief gevoel terug op de samenwerking. Absoluut een aanrader.

Rating9

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    9
  • Service
    9

Mehtap

Javastraat 62 3
Geplaatst op 14 April 2020
Contact verliep heel fijn en goed. Snelle reacties, ook flexibel qua tijden. Goed advies en fantastisch verkoopresultaat. Wij bevelen Michael aan aan iedereen die een makelaar zoekt die zijn werk serieus neemt en met passie uitvoert!

Rating9,0

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    9
  • Service
    9

Wouter Hagen

Van Hillihaertstraat 4 - 1
Geplaatst op 11 April 2020
Kan deze makelaar aanraden, schat de markt goed in, begrijpt je belang en heel duidelijk in communicatie en verwachtingen. Echt iemand die het vak begrijpt en op een moderne manier dit uitvoert.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Paul

H.J.M. Walenkampstraat 14
Geplaatst op 9 April 2020
Wij hebben de begeleiding bij de verkoop van onze woning als zeer prettig ervaren. De deskundigheid van de makelaars heeft er voor gezorgd dat de verkoop succesvol is verlopen. Vanwege corona-tijd en door privéomstandigheden van koper en verkoper moest er t.a.v. de overdracht veel geregeld worden, hetgeen naar grote tevredenheid is verlopen.

Rating8,5

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    8
  • Service
    8

Jasper Hoogendoorn

Alkmaarstraat 209
Geplaatst op 5 April 2020
Goed en duidelijk contact met de makelaar. Your Home Makelaars weten waar ze over praten. Voordat we opzoek gingen naar een woning hebben we eerst vrijblijvend een bak koffie met een goed gesprek gehad. Daar kwam duidelijk naar boven wat voor een woning wij zochten. Binnen een maand kwam de perfecte woning voor ons in Amsterdam Noord in beeld en al heel snel werd duidelijk dat wij de woning konden kopen. Dat kwam mede door de goede hulp van de makelaar, zonder hun was het niet gelukt. De onderhandelingen liepen daarna ook heel soepel en nu wonen we al weer een aantal maanden fijn in onze woning. Ik kan iedereen Your Home Makelaars aanbevelen. Gr Jasper en Irene.

Rating9

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    9
  • Service
    9

Rene Severens

Warmoesstraat 34 D
Geplaatst op 3 April 2020
Lody is een aangename, toegankelijke persoon die oprecht enthousiasme uitstraalt en vertrouwen wekt. Hij is doorgaans goed voorbereid, reageert snel, en heeft aandacht. Natuurlijk maakt een druk, goedlopend kantoor wel eens kleine foutjes, maar die wist Lody snel recht te zetten.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Lizelot Den Outer

Planciusstraat 19 F6
Geplaatst op 3 April 2020
Contact met Lody en zijn team was heel aangenaam, reageren snel en zijn goed op de hoogte van de Amsterdamse markt. De verkoop strategie klopte en heeft ervoor gezorgd dat het appartement voor de gewenste verkoopprijs is verkocht!

Rating9,5

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Rianne

Van Hilligaertstraat 26 B
Geplaatst op 10 March 2020
Prettig en open contact met de makelaar. Ik ben zeer goed geadviseerd door hem, hij gaf mij het gevoel dat hij wist wat er in de markt speelde. En dat klopte ook want het proces verliep zeer vlot! Absoluut een aanrader!

Rating9

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    9
  • Service
    9

Emma

De Wittenstraat 149 2
Geplaatst op 29 February 2020
De makelaars van YourHome hebben mij erg goed begeleid gedurende het proces. Het nieuwe aanbod werd bijna dagelijks naar mij gemaild, ze kwamen mee naar iedere bezichtiging en waren erg deskundig over de Amsterdamse huizenmarkt. Ik heb maar één bod hoeven uitbrengen en ben ontzettend blij met mijn nieuwe huisje. Ik zou Lody en zijn team enorm aanraden!

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10