Reviews

Funda

Sales average: 9.5

Expertise
9.6
Price / Quality
9.6
Local market knowledge
9.5
Service and guidenance
9.4


We were never one to blow our own trumpet. We would rather let you read reviews from previous Your Home customers so that you can shape your own opinion about our services. If you have any questions; you know where to find us.

Read all the reviews about Your Home found on Funda.nl below.

Joachim Salvador

Johan van der Keukenstraat 164
Geplaatst op 3 July 2019
Goed contact, altijd bereikbaar. Houdt je op de hoogte en neemt je mee in hele proces. Neemt zorgen weg en weet goed uit te leggen waar je op moet letten. Zeker aanrader als je voor het eerst een huis verkoopt.

Rating9

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    9
  • Service
    8

Yolande van der Sande

Tolstraat 46-1
Geplaatst op 3 July 2019
Ik heb voor Your Home Makelaardij gekozen omdat ze veel kennis over de wijk hebben én een styliste + papieren brochure van mijn huis als service aanboden. Lody Bunschoten heeft mijn appartement in de Pijp Amsterdam voor een heel mooie prijs weten te verkopen. De communicatie met de mensen op kantoor verliep prettig. Aanrader dus!

Rating8

  • Expertise
    8
  • Local market knowledge
    8
  • Price quality
    8
  • Service
    8

Ron de Groot

Driehoekstraat 80
Geplaatst op 25 June 2019
Zeer prettig persoonlijk contact met oprechte interesse. Hoorde goed wat ik wilde en was niet uit op “eigen” belang. Koopt en verkoopt met visie en betrokkenheid. Aanrader !!! Bedankt.

Rating9

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    9
  • Service
    9

Robbert Appels

Lekstraat 69-1
Geplaatst op 19 June 2019
Lody and his team made the process of selling my appartment a breeze. Aside from his market knowledge and experience, his style of communication is great. Really consults and keeps you up-to-date with everything what’s going on. I would highly recommend him to anyone who’s looking for a pro-broker with a personal touch.

Rating9,8

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    9
  • Service
    10

Laura Dijkema

Lumièrestraat 86
Geplaatst op 24 June 2019
Adequaat, flexibel en heel wat bezichtigingen voor mij moeten filmen omdat ik er zelf niet bij kon zijn! Topper!

Rating9

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    9
  • Service
    9

Ciara de Jong

Parallelweg 33
Geplaatst op 14 May 2019
Een eerste huis kopen is altijd spannend en er komt veel op je af. Zelf stap je de bezichting met een "gevoel" en begin je te denken aan de mogelijkheden. Met onze aankoop makelaar Lody van YourHome werden deze mogelijkheden besproken maar realistisch gemaakt. We zijn door Lody stap voor stap begeleidt en konden op die manier een wel overwogen keuze maken voor ons huis. Zonder Lody waren we zeker verloren geweest en had ik het process hoogst waarschijnlijk als overweldigend omschreven. De rust waarmee het aankoop process ging, heeft voor ons gezorgd voor aanzienlijk minder onvoorziene momenten. Van de onderhandelingen, bouwkundigen keuring tot de notaris, Lody heeft ons overal bij geholpen en zichzelf ruim terugverdiend. Wij zouden YourHome zeker aanbevelen voor iedereen die een eerste huis koopt of opzoek is naar een nieuw huis. Ik kan het personeel van YourHome niet genoeg bedanken voor de hulp van deze aankoop van ons eerste huis wat het eerste thuis gaat worden van ons kindje.

Rating9,8

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    9

Sanne Blankestijn

Hoofdweg 286-Hs
Geplaatst op 6 May 2019
Your Home Makelaardij heeft ons zeer goed geholpen met de verkoop van onze woning. Tijdens de kennismaking met Lody hadden wij meteen een goed gevoel en dat werd tijdens de samenwerking alleen maar bevestigd. Hij heeft een goede kennis van de huidige markt en geeft hierop goede adviezen. Daarnaast is Your Home goed te bereiken, altijd behulpzaam en de presentatie van ons huis was top. Dit heeft ervoor gezorgd dat ons huis voor een zeer mooie prijs boven de vraagprijs is verkocht.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Sidney Diekstra

Meeuwenlaan 165B
Geplaatst op 17 April 2019
Ik ben erg tevreden over Your Home Makelaars. Met Lody had ik een kennismakingsgesprek en er was direct een klik. Hij was goed voorbereidt voor het gesprek en over de buurt en kwam met een mooie brochure van mijn woning. Het hele traject liep erg soepel en ben erg blij met de verkoop van mijn woning.

Rating9

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    9
  • Service
    9

Dunja Janic

Jan van Schaffelaarplantsoen 19 B
Geplaatst op 14 May 2019
My makelaar was recommended to me by a colleague, and my experience with them ended up being amazing. They were extremely helpful, I was able to contact them at any time with concerns and worries. They advised me on the properties to buy - and not to buy - and we’re more critical of places than even myself! Several times they spotted issues with various properties that I didn’t even notice! Furthermore when I advised them of the property I wanted they negotiated and prepared everything perfectly 1 it was because of them that my experience of buying a property as an expat was extremely stress free. I can’t thank them enough and am recommending them to everyone!

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10