Reviews

Funda

Sales average: 9.5

Expertise
9.6
Price / Quality
9.6
Local market knowledge
9.5
Service and guidenance
9.4


We were never one to blow our own trumpet. We would rather let you read reviews from previous Your Home customers so that you can shape your own opinion about our services. If you have any questions; you know where to find us.

Read all the reviews about Your Home found on Funda.nl below.

Ciara de Jong

Parallelweg 33
Geplaatst op 14 May 2019
Een eerste huis kopen is altijd spannend en er komt veel op je af. Zelf stap je de bezichting met een "gevoel" en begin je te denken aan de mogelijkheden. Met onze aankoop makelaar Lody van YourHome werden deze mogelijkheden besproken maar realistisch gemaakt. We zijn door Lody stap voor stap begeleidt en konden op die manier een wel overwogen keuze maken voor ons huis. Zonder Lody waren we zeker verloren geweest en had ik het process hoogst waarschijnlijk als overweldigend omschreven. De rust waarmee het aankoop process ging, heeft voor ons gezorgd voor aanzienlijk minder onvoorziene momenten. Van de onderhandelingen, bouwkundigen keuring tot de notaris, Lody heeft ons overal bij geholpen en zichzelf ruim terugverdiend. Wij zouden YourHome zeker aanbevelen voor iedereen die een eerste huis koopt of opzoek is naar een nieuw huis. Ik kan het personeel van YourHome niet genoeg bedanken voor de hulp van deze aankoop van ons eerste huis wat het eerste thuis gaat worden van ons kindje.

Rating9,8

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    9

Sanne Blankestijn

Hoofdweg 286-Hs
Geplaatst op 6 May 2019
Your Home Makelaardij heeft ons zeer goed geholpen met de verkoop van onze woning. Tijdens de kennismaking met Lody hadden wij meteen een goed gevoel en dat werd tijdens de samenwerking alleen maar bevestigd. Hij heeft een goede kennis van de huidige markt en geeft hierop goede adviezen. Daarnaast is Your Home goed te bereiken, altijd behulpzaam en de presentatie van ons huis was top. Dit heeft ervoor gezorgd dat ons huis voor een zeer mooie prijs boven de vraagprijs is verkocht.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Sidney Diekstra

Meeuwenlaan 165B
Geplaatst op 17 April 2019
Ik ben erg tevreden over Your Home Makelaars. Met Lody had ik een kennismakingsgesprek en er was direct een klik. Hij was goed voorbereidt voor het gesprek en over de buurt en kwam met een mooie brochure van mijn woning. Het hele traject liep erg soepel en ben erg blij met de verkoop van mijn woning.

Rating9

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    9
  • Service
    9

Dunja Janic

Jan van Schaffelaarplantsoen 19 B
Geplaatst op 14 May 2019
My makelaar was recommended to me by a colleague, and my experience with them ended up being amazing. They were extremely helpful, I was able to contact them at any time with concerns and worries. They advised me on the properties to buy - and not to buy - and we’re more critical of places than even myself! Several times they spotted issues with various properties that I didn’t even notice! Furthermore when I advised them of the property I wanted they negotiated and prepared everything perfectly 1 it was because of them that my experience of buying a property as an expat was extremely stress free. I can’t thank them enough and am recommending them to everyone!

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Perry Oosthuys

Van Walbeeckstraat 72
Geplaatst op 16 April 2019
Heel erg tevreden over het team van Your Home Makelaars. In aanraking gekomen als huurder en later zelf gekozen als verkoopmakelaar! Erg prettig samenwerken.

Rating9,5

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    9
  • Service
    10

Elliot Konetzni

Rhijnvis Feithstraat 60 -hs
Geplaatst op 15 April 2019
Lody didn't just help us find the right place, but he even talked us out of several places that weren't good deals. The end result is we found a home that meets all of our needs in a neighborhood that's better than we had imagined we'd find. Lody even got us a deal below asking, which we'd never thought was possible in Amsterdam.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Jennifer Walian

Gaaspstraat 7-1
Geplaatst op 10 April 2019
Het contact met de makelaar verliep goed. We kregen nuttige tips van de stylist en ook een hele goeie fotograaf.

Rating8,8

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    8
  • Service
    9

Roel Kyvelos

Panamalaan 156
Geplaatst op 8 April 2019
Dit is de tweede keer dat ik Lody heb gevraagd mijn belangen te behartigen en ook deze keer was de samenwerking meer dan fantastisch. Anderhalf jaar geleden vond hij binnen 3 weken een geweldige woning in Amsterdam en nu is het hem gelukt mijn appartement te verkopen voor een hoger dan verwachte prijs. En bovendien aan iemand die ik het het gunde. Alles klopte en vandaar dat ik hem een perfecte score geef. Mocht je op zoek zijn naar een zeer deskundige en no-nonsense no-stress allround makelaar, vraag dan Lody.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Juliette M. Zwaanswijk

Korte Leidsedwarsstraat 101-2
Geplaatst op 5 April 2019
Contact is prima, afspraken worden nagekomen en goede kennis van de markt. Actieve benadering van potentiele kopers wordt echt gedaan. Klein minpuntje, vanwege nieuw systeem moesten opgestuurde formulieren opnieuw toegezonden worden. Verder leuke aankleding van hele apartement waarbij rekening gehouden wordt met algemene smaak van aspirant kopers.

Rating9

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    9
  • Service
    9