Reviews

Funda

Sales average: 9.5

Expertise
9.6
Price / Quality
9.6
Local market knowledge
9.5
Service and guidenance
9.4


We were never one to blow our own trumpet. We would rather let you read reviews from previous Your Home customers so that you can shape your own opinion about our services. If you have any questions; you know where to find us.

Read all the reviews about Your Home found on Funda.nl below.

Lizelot den Outer

Fagelstraat
Geplaatst op 26 February 2020
Super fijn en deskundig bijgestaan door Lody en zijn team tijdens de verkoop en aankoop van mijn huizen in Amsterdam

Rating9,5

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    9
  • Service
    9

Nico Mulder

Orteliusstraat 44 H
Geplaatst op 16 February 2020
Het was erg prettig samenwerken met YourHome Makelaars! Lody en zn team zijn jonge, enthousiaste, betrouwbare én relaxte professionals. Met veel persoonlijke aandacht (WhatsApp kan ook ;)), een slimme strategie en een goed beeld van de markt, hebben ze een hele goede verkoop geregeld voor mn mooie huis!

Rating9

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    9
  • Service
    9

Karel

Eerste Constantijn Huygensstraat 48
Geplaatst op 15 February 2020
Deskundige, eerlijke en vriendelijke makelaar, leuk contact (ook zeer goed bereikbaar!). Garage binnen een week verkocht en tegen een zeer mooie prijs :) Aanrader!!

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Rik Brekelmans

Balistraat 56 1
Geplaatst op 2 February 2020
Geweldige Makelaar! Michael heeft zijn uiterste best gedaan om de optimale verkoopomstandigheden te creëeren voor mij. Het contact was altijd snel en Michael is goed bereikbaar. Na het ondertekenen van de eerste papieren bleef de inzet vanuit Wielinga Makelaars even hoog om de verkoop af te sluiten. Al om al een perfecte ervaring.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Peter

Javastraat 125 3+4
Geplaatst op 20 January 2020
Michael is een zeer fijne persoon om mee samen te werken. Als makelaar heeft hij goede marktkennis en de partijen waar hij mee samenwerkt leveren ook zeer goed werk af. Als persoon is hij zeer flexibel, staat hij altijd klaar voor zijn klanten en is hij zeer aeger om extra stappen te zetten. Het hele proces gebeurt in goed overleg waarin hij je altijd op te hoogte houdt van de stand van zaken maar de ook de mogelijkheid geeft je eigen draai eraan te geven.

Rating9,5

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    9

Pieter Bos

Linnaeusstraat 71 C
Geplaatst op 13 January 2020
Topmakelaar! Deskundig, altijd bereikbaar, energiek, proactief, zeer behulpzaam, communicatief heel vaardig en een leuke kerel.

Rating9,5

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Jelle

Javastraat 74 3
Geplaatst op 24 December 2019
Michael Wielinga combineert een persoonlijke aanpak met deskundig advies. Altijd goed bereikbaar en zeer prettig om mee samen te werken. Ik zou hem de volgende keer weer inschakelen!

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Maya Wijnbergh

Venetiëhof 144
Geplaatst op 13 December 2019
Wij zijn zeer tevreden over deze no nonsense makelaar Your Home. Het contact met zowel de makelaar als het kantoor verliep zeer prettig. De makelaar Lody is ter zake kundig en wij bevelen Your Home van harte aan.

Rating9,8

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    9
  • Service
    10

Sienna Veelders

Hoofdweg 404 1
Geplaatst op 12 December 2019
We kwamen in contact met Michael bij de koop van ons nieuwe huis. Door de directe goede klik besloten we Michael ook in te schakelen als ons verkopende makelaar. Michael is op alle momenten van de dag bereikbaar, reageert super snel, is betrokken en heeft ons super begeleid door het proces. Michael racet op zijn VanMoof door de stad, in tegenstelling tot andere makelaars op scooter, een goede milieubewuste keuze! Onze woning is snel verkocht voor een goede prijs dankzij zijn strategische aanpak en zijn snelle handelen. Al met al, een hele fijne ervaring en zeker aan te raden als je een andere type makelaar zoekt, anders dan de snelle, oppervlakkige makelaars op de scooter in pak.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10