Reviews

Funda

Sales average: 9.5

Expertise
9.6
Price / Quality
9.6
Local market knowledge
9.5
Service and guidenance
9.4


We were never one to blow our own trumpet. We would rather let you read reviews from previous Your Home customers so that you can shape your own opinion about our services. If you have any questions; you know where to find us.

Read all the reviews about Your Home found on Funda.nl below.

Daan

Churchill-laan
Geplaatst op 19 February 2019
Lody springt er echt uit als makelaar. Hij toont een nieuw geluid in makelaarsland waar velen van zouden kunnen leren. Compleet transparant en maakt waar wat hij belooft. Ook het contact met zijn ondersteunende collega's van kantoor ervaarde wij als zeer plezierig. En om het plaatje compleet te maken hebben we ook nog een verkoopprijs gekregen waar we alleen maar van droomde. Al met al kan ik Your Home Makelaars niet genoeg aanraden!

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Jaap Borra

Petrus Coeberghlaan 13
Geplaatst op 18 February 2019
Goede en reële waardebepaling. Professionele en enthousiaste houding naar zowel koper als verkoper. Gaf ook veel advies en ondersteuning in het voortraject.

Rating9

  • Expertise
    9
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    9
  • Service
    9

Aviva

IJselstraat
Geplaatst op 18 February 2019
Contact met de makelaar verliep hartstikke goed! Hij stond altijd klaar voor me en heeft al mijn vragen beantwoord. Het was boven verwachting goed.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Daniel Zwarts

Uithoornstraat 34-2
Geplaatst op 1 February 2019
Na een grondige voorselectie en daarna een aantal makelaars te hebben uitgenodigd hadden we al snel in de gaten dat Your Home Makelaars (Lody) de juiste partij was om ons te begeleiden met de verkoop van ons huis. Een goed serieus advies over de vraagprijs en verkoopstrategie waar Lody ons met beide beentjes op de grond heeft gezet maar wat uiteindelijk (zoals hij al van te voren aangaf) het beste resultaat heeft opgeleverd. Een echte expert die samen met jou de juiste verkoopstrategie bepaald en op een hele mooie manier de presentatie van je huis in orde maakt. Ook het advies rondom het formele stuk is goud waard. Dank Lody.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Jasper Moinat

Eerste Atjehstraat 140E
Geplaatst op 28 January 2019
Your home makelaardij heeft mij in deze roerige tijden uitstekend begeleid bij het verkopen van Mn woning. Vakbekwaam door het gehele traject geloodst en bijgestaan. Nogmaals bedankt!

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Mirte van Wetten

Van
Geplaatst op 3 January 2019
We waren zeer tevreden over de makelaar, goeie kennis, erg deskundig. Begeleiding had soms iets beter gekund, kantoor had het volgens mij erg druk. Maar overal zeer tevreden over het contact en de afhandeling van alles!

Rating9

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    8
  • Service
    9

Joseph Salvador

Maria Austriastraat 690
Geplaatst op 30 December 2018
Alles verliep vlekkeloos en zoals afgesproken, goede communicatie, degelijke toelichting en volledige transparantie. Sterk aanbevolen.

Rating10

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Douwe

Tweede Jacob van Campenstraat
Geplaatst op 29 December 2018
Een hele fijne ervaring het verkopen van mijn huis en dat door het de aandacht die Lody van Your Home had voor onze vragen en zorgen. Het begon bij de introductie meeting met het voorstellen van mogelijke verkoop strategiën. Maar ook bij het adviseren over hoe het appartement het beste tot zijn recht komt bij de fotoshoot en de bezichtigingen. De bezichtigingen werden kort erna altijd voorzien van een goede samenvatting. Al met al zou ik Lody aanraden als mijn vrienden daarom vragen!

Rating

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    10
  • Price quality
    10
  • Service
    10

Ananda

Riouwstraat
Geplaatst op 29 December 2018
In het bizarre wereldje van de Amsterdamse huizenmarkt is het erg fijn als je de verkoop van je huis uit handen kan geven aan iemand die je meteen vertrouwd. Lody en zijn collega's van Your Home zijn wat mij betreft hier een perfect voorbeeld van. Geen gladde praat maar gewoon menselijk contact. Laat daar nog eens bij komen dat Your Home ontzettend veel kennis en een groot netwerk heeft en zeer scherp geprijsd is. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het prachtige drukwerk als kers op de taart. Zeer aan te raden dus!!

Rating9,8

  • Expertise
    10
  • Local market knowledge
    9
  • Price quality
    10
  • Service
    10