Aankoop

Na jarenlang uw droomwoning te hebben gevisualiseerd en Funda te hebben afgestruind, is het dan zover: u gaat uw woning kopen. Of misschien heeft u wel in een opwelling besloten dat het tijd is voor de aankoop van een woning. Hoe dan ook: het blijft een belangrijke stap en gedurende dit proces kunt u wel wat hulp gebruiken.

Die benodigde hulp bieden wij graag. Een geschikte woning aankopen in de Amsterdamse huizenmarkt kan een ware uitdaging zijn. Niet alleen is een goede prijs van belang; er zijn tientallen andere zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Wij zullen dan ook altijd eerlijk advies geven, zelfs als dit betekent dat er keuzes moeten worden afgeraden. Onze no-nonsense aanpak zorgt voor een transparant en duidelijk aankoopproces. Zo weet u precies wat u koopt en u kunt u zonder zorgen uw droomhuis betrekken.

Stappenplan

hands

Kennismaking

In de eerste fase maken we graag kennis met u en uw woonwensen. We hebben het hierbij niet alleen over uw ideale woning, maar over de buurt waarin deze gelegen moet zijn en de afstand tot uw werk of het centrum.

sign

Op de hoogte van de markt

Wij houden onze klanten op de hoogte van het actuele aanbod.

photo

Bezichtiging

Vervolgens gaan we de plaatjes die u tot dan toe altijd in uw hoofd had, omzetten naar de realiteit. Samen gaan we uw toekomstige droomhuis bezichtigen. Hierbij zijn we natuurlijk kritisch; we zullen eventuele gebreken in kaart brengen en bekijken wat er nog benodigd zal zijn om de woning om te vormen tot uw droomhuis.

http

Onderzoek

Bij serieuze interesse, is het doen van aanvullend onderzoek verstandig. Wat zijn de precieze mankementen van de woning? Hoe hoog zijn de stookkosten? Is de VVE wel gezond? We onderzoeken alles tot in de kleinste details, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wel zo fijn.

calendar

Onderhandeling

Bent u gevallen voor een huis? Dat is goed nieuws, want dan betekent dat we met het ├ęchte werk kunnen beginnen! Wij zullen adviseren in een passend opening-/ of eind voorstel, gebaseerd op alles dat er over de woning en omgeving bekend is.

hands

Koopovereenkomst

De champagne mag bijna worden ontkurkt; de verkoper heeft uw bod geaccepteerd. Nadat alles grondig is gecontroleerd en we hebben geconcludeerd dat alle contractgegevens naar waarheid zijn, mogen beide partijen hun handtekening zetten.

sign

Financiering

Nu is het zaak dat u een hypotheek krijgt voor de woning. Wij helpen bij eventuele communicatie met een hypotheekadviseur of bank. Tevens bewaken wij alle belangrijke data, zoals bijvoorbeeld de ontbindende voorwaarden.

photo

Levering & sleuteloverdracht

Terwijl u een glas champagne inschenkt, gaat de notaris aan de slag met het opstellen van de leveringsakte en hypotheekakte. Hiervan krijgt u kopie├źn, zodat u alles nog even rustig door kunt lezen. Nadat u het huis voor een laatste keer heeft bekeken en samen met ons alles heeft gecontroleerd, is het tijd voor het tekenen van de akten. U bent nu officieel eigenaar van de woning! Yes!

http

Lange termijn

Wij houden van lange termijn denken - wij blijven beschikbaar voor uw vragen en staan voor u paraat.