Beheer

Zorgeloos uw woning verhuren? Bij de service 'Beheer' gaan wij graag nog een stapje verder. Het is namelijk mogelijk om het algemeen beheer van het pand compleet uit handen te geven aan Your Home Makelaars.

Hierbij wordt u, de verhuurder, op verschillende vlakken ontzien. Wij treden op als eerste contactpersoon tussen de huurder en verhuurder, behandelen mogelijke calamiteiten en hebben geregeld contact met de huurder over de gang van zaken. 

Onze werkwijze

De volgende werkzaamheden kunt u van ons verwachten

  • Eerste aanspreekpunt voor huurder. Alle communicatie met huurder verloopt via ons kantoor.
  • Calamiteiten in de woning lossen wij op. Wij werken samen met een groot aantal professionals die elke klus kunnen klaren. Ook verzorgen wij het cv onderhoud.
  • Huurpenningen lopen via ons kantoor. Wij bewaken de betalingen en huurachterstanden. Wanneer een huurder te laat is met betalen sturen wij ze een herinnering of stellen wij de huurder in gebreke. 
  • Huurverhogingen verzorgen wij.

Tarieven

Voor onze Beheer service hanteren wij een tarief van 5% van de maandelijkse huurinkomsten inclusief 21% btw (4,1% excl btw). Om een zo eerlijke en transparante communicatie hanteren wij inclusief btw bedragen.