Wie zijn wij?

Wie zijn wij precies? Your Home bestaat uit een team van enthousiaste, jonge en gedreven mensen. Wij gaan iedere dag met frisse moed op pad om mooie woningen te verkopen, aankopen, verhuren of aanhuren.

Your Home Makelaars is opgericht met de intentie 'echt' goede service te verlenen. Wij weten maar al te goed dat wij geen huizen maar een dienstverlening verkopen. Daarom zetten wij ons altijd in voor snelle en heldere communicatie. Wij beschrijven onszelf het liefst als no-nonsense, doelgericht en betrokken. En daarmee hebben wij al meer dan 1000 mensen blij kunnen maken met de verkoop, aankoop of verhuur van hun woning.

'Ons doel: uw huis snel en voor de beste prijs verkopen' - Lody

Gehoor geven aan uw woonwensen is onze prioriteit. Het team van Your Home staat voor u klaar. 

Wij zijn bereikbaar wanneer het u uitkomt en beperken ons hierin niet tot de kantooruren.

PERSOONLIJK & VAKKUNDIG

  • Allround, met kennis van elke buurt in Amsterdam
  • Persoonlijke bezichtigen zonder open huizen
  • Bezichtigingen van 8:00 tot 20:00 uur
  • Altijd telefonisch bereikbaar
  • Erg goede onderhandelaars, zie onze reviews

Ons team

Lody Bunschoten

Lody Bunschoten

Met echte passie en liefde voor huizen en bouwstijlen heb ik al snel het makelaarsvak gevonden. Na jaren lang te hebben gewerkt bij andere makelaarskantoren, wist ik dat ik het vermogen had om mij te onderscheiden met een eigen kantoor. Met een achtergrond als binnenhuisarchitect zie ik de maximale potentie van elke woning. Daarnaast wilde ik een "echte" relatie aangaan met mijn klanten. What you see is what you get. Altijd streven naar het beste voor mijn klanten maar dan wel gewoon op mijn "gympen". Vanuit deze visie ben ik Your Home begonnen. 

Clarine Stephan

Clarine Stephan

Doordat mijn vader werkzaam is als belegging adviseur in het commercieel vastgoed heb ik al op jonge leeftijd een liefde voor vastgoed ontwikkeld. Ik kan mij nog goed herinneren hoe ik als kind met mijn vader mee ging om naar mooie en soms ook indrukwekkende vastgoed objecten te kijken. De fundering was al jong gelegd en door de combinatie binnendienst en verhuur makelaar heb ik allround kennis.

Judith Klop

Judith Klop

Als geboren en getogen Amsterdammer kan ik de straten en grachten dromen. Onze klanten helpen en begeleiden wanneer zij de grote sprong wagen in de huizenmarkt is wat mijn werk leuk maakt. Want niemand kan zich beter wensen, dan een Amsterdammer te zijn.

Max Raadschelders

Max Raadschelders

In mijn functie als verhuurmakelaar, zie ik veel nieuwe gezichten en panden. Dat maakt deze functie zo leuk en dynamisch. Met mijn achtergrond als kantoormakelaar ben ik goed bekend met de verhuurmarkt. Het vinden van een juiste huurder, met het juiste profiel is het belangrijkste onderdeel van mijn werk. Doormiddel van open en eerlijk communicatie zorg ik ervoor dat dit proces snel en soepel verloopt.