Wie zijn wij?

Wie zijn wij precies? Your Home bestaat uit een team van enthousiaste, jonge en gedreven mensen. Wij gaan iedere dag met frisse moed op pad om mooie woningen te verkopen, aankopen, verhuren of aanhuren.

Your Home Makelaars is opgericht met de intentie  goede service te verlenen. Wij weten maar al te goed dat wij geen huizen maar een dienstverlening verkopen. Daarom zetten wij ons altijd in voor snelle en heldere communicatie. Wij beschrijven onszelf het liefst als no-nonsense, doelgericht en betrokken. En daarmee hebben wij al meer dan 1000 mensen blij kunnen maken met de verkoop, aankoop of verhuur van hun woning.

'Ons doel: uw huis snel en voor de beste prijs verkopen' - Lody

Gehoor geven aan uw woonwensen is onze prioriteit. Het team van Your Home staat voor u klaar.

Wij zijn bereikbaar wanneer het u uitkomt en beperken ons hierin niet tot de kantooruren.

PERSOONLIJK & VAKKUNDIG

  • Allround, met kennis van elke buurt in Amsterdam
  • Persoonlijke bezichtigen zonder open huizen
  • Bezichtigingen van 8:00 tot 20:00 uur
  • Altijd telefonisch bereikbaar
  • Erg goede onderhandelaars, zie onze reviews

Ons team

Lody Bunschoten

Lody Bunschoten

Met echte passie en liefde voor huizen en bouwstijlen heb ik al snel het makelaarsvak gevonden. Na jaren lang te hebben gewerkt bij andere makelaarskantoren, wist ik dat ik het vermogen had om mij te onderscheiden met een eigen kantoor. Met een achtergrond als binnenhuisarchitect zie ik de maximale potentie van elke woning. Daarnaast wilde ik een eerlijke relatie aangaan met mijn klanten. What you see is what you get. Altijd streven naar het beste voor mijn klanten maar dan wel gewoon casualop mijn gympen. Vanuit deze visie ben ik Your Home begonnen. 

Michael Wielinga

Michael Wielinga

Ik word later makelaar! Iets wat ik vanaf jongs af aan al riep. 

Inmiddels ben ik al een aantal jaar actief als makelaar op de Amsterdamse woningmarkt en aan Your Home verbonden sinds 2015. Het werken met mensen en het feit dat geen dag hetzelfde is, maakt voor mij dit vak zo leuk! Of het nu gaat om het aankopen of het verkopen van een woning, “key” is om je cliënt te begrijpen en alle vragen weg te nemen voordat deze bij ze kunnen op komen. De beste deal voor de beste prijs, niets minder dan dat.

Met een marketing achtergrond vind ik het tevens ook leuk om na te denken over de marketingkant van het bedrijf en de woningen die wij aanbieden, waarbij “outside of the box” denken meer regel dan uitzondering is.

Kyara Dees

Kyara Dees

Geboren in Amsterdam, maar inmiddels op veel verschillende plekken gewoond. Amsterdam blijft toch wel een bijzonder mooie stad en daarom werk ik er dan ook maar al te graag! 

In mijn vak mag ik mensen helpen bij een hele belangrijke beslissing in hun leven, dit kan soms onzekerheden met zich mee brengen. Graag sta ik je bij om deze onzekerheden weg te nemen en van het verkoopproces een feestje te maken! Ik vind het belangrijk om te luisteren naar mijn verkopers, met een frisse energie aan het werk te zijn en om een open en duidelijke communicatie te hebben. 

Ik geniet van elke werkdag waarin ik op mijn fiets door Amsterdam cross en bij verschillende mensen over de vloer kom. Zien wij elkaar ook binnenkort?

Diederick Hoorn

Diederick Hoorn

Ik zit perfect op mijn plek bij Your Home Makelaars! Na een aantal jaren te hebben gewerkt bij een ander makelaarskantoor ben ik sinds 2020 werkzaamheden op de afdeling verhuur van Your Home Makelaars. 

Het is belangrijk om als verhuurmakelaar op de hoogte te zijn van alle wetten en regeles. Ik houd van een persoonlijke benadering en zie het als mijn uitdaging voor het maken van de perfecte match tussen huurder en verhuurder. 

Judith Klop

Judith Klop

Als geboren en getogen Amsterdammer kan ik de straten en grachten dromen. Onze klanten helpen en begeleiden wanneer zij de grote sprong wagen in de huizenmarkt is wat mijn werk leuk maakt. Want niemand kan zich beter wensen, dan een Amsterdammer te zijn.

Caroline Bijlsma

Caroline Bijlsma

“Van jongs af aan geniet ik van het zoeken naar mooie huizen en wandel ik graag over de Amsterdamse grachten. 

Dat ik nu dagelijks bezig mag zijn met prachtige panden, doe ik dan ook met veel passie en plezier! Als binnendienst voor de aankoop ga ik samen met jou op zoek naar jouw droomwoning. Elke ochtend zit ik voor je klaar om al het nieuwe aanbod door te spitten en je de aller leukste woningen toe te sturen! Verder neem ik zoveel mogelijk uit handen, waardoor het aankoopproces soepel en snel verloopt.

Samen met jou ga ik graag het avontuur aan om jouw droomhuis eigen te maken!,,

Fleur Schiering

Fleur Schiering

Ik ben gek op alles wat met huizen en inrichting te maken heeft en dat maakt mijn werk tot een waar feestje! Doordat ik de afgelopen 12 jaar in elke buurt van Amsterdam heb gewoond, ken ik de stad erg goed. Ik haal er voldoening uit om de verwachtingen van de verhuurder te overtreffen door een fijne en geschikte huurder te vinden en dit proces heel persoonlijk en betrokken aan te gaan.

Fleur Klippel

Fleur Klippel

Waar andere klasgenoten zich op het internet vooral bezighielden met bubble trouble en spelen.nl, had ik de website funda al snel gevonden. Ik was continue bezig met het bekijken van huizen in mijn toenmalige woonplaats Den Haag. Hoe mooi is het dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken! Inmiddels ben ik meer 7 jaar werkzaam in de Amsterdamse woningmarkt, en zou me nog steeds geen mooiere baan kunnen wensen. Ik vind het belangrijk om voor mijn klanten een weloverwogen aankoop te doen. Enthousiast, eerlijk en ietwat perfectionistisch is hoe klanten mij zouden omschrijven. Ik heb al veel mensen aan hun droomhuis mogen helpen. Ben jij ook op zoek? 

Harry (hond)

Harry (hond)

Onze trouwste collega, kantoorhond Harry. Werkt iets minder hard dan gewenst aangezien hij zijn dagen het liefs snurkend doorbrengt op de bank. Wel zorgt hij voor veel gezelligheid en knuffels.