Reviews

Funda

Verkoopgemiddelde: 9.5

Deskundigheid
9.6
Prijs / kwaliteit
9.6
Lokale marktkennis
9.5
Service en begeleiding
9.4

Van de daken schreeuwen hoe geweldig we zijn? Nee, dat past niet bij ons. Veel liever laten we u reviews lezen van eerdere klanten van Your Home, zodat u zelf uw mening over ons kunt vormen. Bij vragen weet u ons te vinden. 

Lees hieronder alle reviews die over Your Home op Funda.nl zijn geplaatst.

Mark IJff

Aalsmeerweg 56-2
Geplaatst op 3 december 2019
Lody sprong er als makelaar bij het eerste contact meteen uit door zijn enthousiasme over de woning. Vervolgens fijn samengewerkt, Zo hielp het kantoor met de verkoopstyling. Goed contact gehouden tijdens de bezichtigingen en uiteindelijk tot een mooi verkoopresultaat gekomen. Kan deze makelaar zeker aanbevelen.

Beoordeling8,5

  • Expertise
    9
  • Kennis van de lokale markt
    9
  • Prijs kwaliteit
    8
  • Service
    8

Jochem van der Stap

Nieuwe Prinsengracht 74-2
Geplaatst op 29 november 2019
Lody laat al gelijk merken hard voor je te werken met het verkoopadvies, ondanks dat hij wist dat ik andere makelaars op gesprek heb gehad; brochure gemaakt in het weekend, in de avond onderbouwing gemaakt van het advies; zegt waar het op staat, is heel rustig, geen holle praatjes, heeft goeie mensen in zn team (goeie fotograaf, styliste), is uiteindelijk een vlekkeloos maar bovenal, snel traject geweest. Kan deze makelaar iedereen aanbevelen.

Beoordeling9,5

  • Expertise
    9
  • Kennis van de lokale markt
    9
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Sam Fleming

Borneostraat 18E
Geplaatst op 28 november 2019
I was separately referred to Lody and the team at Your Home Makelaardij by two different people. Since completing the purchase of my apartment I have personally introduced seven other people to them. These numbers speak to the level of quality and care you can expect from this amazing team. At every step the level of service was outstanding. From the very first intake meeting where I described my budget and needs, to the ever improving daily list of new properties, the in person viewings, negotiations and eventual signing. The team were always on hand to take a call or respond to messages. The team were motivated by finding me a home that was right for me. Not by their own financial gain. They gave me advice that was in my best interest, the would not let me compromise on what I wanted and they would not let me bid more than the value of the property. They ensured it was the best deal for me. They demonstrated through their actions that this was a group of people you could trust to have your best interests at heart and it’s for this reason that I refer so many people to Your Home Makelaardij.

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Melanie van Dijk

Planciusstraat 19-G6
Geplaatst op 21 november 2019
Mijn ervaring tot dusver met makelaars in Amsterdam was niet erg positief. YourHome Makelaars hebben daar verandering in gebracht. Alles waarvoor je een makelaar inhuurt, doen zij voortreffelijk. In mijn geval hebben ze 'voortreffelijk' zelfs nog weten te overtreffen. Je kan de verkoop van je huis in Amsterdam met een gerust hart aan YourHome Makelaars overlaten. Van harte aanbevolen!

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Carmen Molendijk

Petrus Blokhof 14-3
Geplaatst op 1 november 2019
Samenwerken met Lody van YourHome was een feestje! Hij kent de markt, weet de woning daar scherp in te zetten, doet een stapje extra en is makkelijk en goed te bereiken. Erg tevreden met mijn keuze om voor YourHome te gaan!

Beoordeling9

  • Expertise
    9
  • Kennis van de lokale markt
    9
  • Prijs kwaliteit
    9
  • Service
    9

David Notté

Egidiusstraat 32 I
Geplaatst op 14 oktober 2019
De makelaar was erg deskundig en heeft ons niet alleen geholpen met de aankoop van het huis, maar ons ook advies gegeven over allerlei randzaken.

Beoordeling9,3

  • Expertise
    9
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    9
  • Service
    9

Ismat Abidi

Piri Reisplein 9
Geplaatst op 8 oktober 2019
Outstanding communication and understanding of my home-buying needs from the first meeting. The approach with extremely personalised with great advice on quality of build, area and price. Lody found me a home within a week and negotiated a deal within a day. I felt sure of my decision thanks to the reassurance and time that Your Home spent with me at ever step of the process, even settling in after the purchase. I would recommend Your Home to locals and expats.

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Rutger Bosch

Uiterwaardenstraat 64 H
Geplaatst op 6 oktober 2019
Wat een leuk team! Binnen een maand een droomhuis in Adam kopen, het klinkt als een utopie maar werd met werkelijkheid met Lody en zijn team! Per toeval ben ik Lody tegengekomen bij een bezichtiging, een prettige kennismaking en direct een afspraak gepland voor een kop koffie. Een makelaar van de nieuwe generatie, no-nonsense, neemt de tijd voor je, toont oprecht interesse en geeft kundig advies. Na de kop koffie voelde ik mij direct thuis bij Your Home en wist dat zij mij aan mijn droomhuis gingen helpen. Al snel kreeg ik de eerste huizen aangeboden op basis van mijn zoekprofiel en werden de bezichtigingen gepland, de dames op kantoor zijn overigens super goed bereikbaar en geen vraag is te gek! Voor de bezichtiging hadden zij alles al uitgezocht zodat ik mij tijdens de bezichtiging volledig kon focussen op het huis. Door het juiste advies was ik na de 2e bieding al de gelukkige eigenaar van een nieuw huis. Ook na het sluiten van de deal blijft het team even behulpzaam en kom je niet ineens onderop de de stapel terecht. Je wordt nog steeds volledig ontzorgt, veel dank!

Beoordeling9

  • Expertise
    9
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    8
  • Service
    9

Ozge Kaya

Nieuwe Prinsengracht 66 B
Geplaatst op 29 september 2019
Lody is a great professional broker, helping you with all the details you are asking for. After couple of visits he understood what i need and directed me very well to the right choices. Regardless of whatever i choose he always told me the truth of what is the condition of the apartment and if i should go for it or not. He was very patient with me and joined me almost all viewings , his availability was amazing. I am very grateful that i had Lody and Your home Makelaars as my real estator , and thank all of them a lot for making me this choice. Recommend everyone to go with them!

Beoordeling9,5

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    8
  • Service
    10