Reviews

Funda

Verkoopgemiddelde: 9.5

Deskundigheid
9.6
Prijs / kwaliteit
9.6
Lokale marktkennis
9.5
Service en begeleiding
9.4

Van de daken schreeuwen hoe geweldig we zijn? Nee, dat past niet bij ons. Veel liever laten we u reviews lezen van eerdere klanten van Your Home, zodat u zelf uw mening over ons kunt vormen. Bij vragen weet u ons te vinden. 

Lees hieronder alle reviews die over Your Home op Funda.nl zijn geplaatst.

mevr. Borgman

Eerste Atjehstraat 106 F
Geplaatst op 20 augustus 2020
Heel fijn contact met de makelaar. Voorafgaande verkoop een uitgebreid gesprek waarin ieders wensen worden opgenomen. Daarna verliepen alle afspraken via your home heel goed in elkaar over. Mijn huis was zo verkocht.

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Sara

Bos en Lommerplantsoen 111 D
Geplaatst op 19 augustus 2020
Ik zou Michael van Your Home makelaars enorm aanraden. Hij werkt snel, is altijd bereikbaar en legt het proces heel goed uit. Hij doet echt enorm zijn best voor je. Ook voor een volgende keer zal ik direct bij hem aankloppen!

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Denis Ulyanov

Dusartstraat 30 1
Geplaatst op 5 augustus 2020
yourhome makelaars help us on multiple occasions including finding a rental home, renting out, and selling our own apartment, they help my friends selling their home as well. Each time it is a very fruitful and positive experience

Beoordeling8,8

  • Expertise
    9
  • Kennis van de lokale markt
    9
  • Prijs kwaliteit
    9
  • Service
    8

Eldert

Weesperzijde 132 1
Geplaatst op 23 juli 2020
We zouden het wel van het dak van ons verkochte huis willen schreeuwen: YourHome makelaars is in alle opzichten een betrouwbaar bedrijf om mee in zee te gaan. Het begon al met hun persoonlijke introductie, directe aandacht en openheid in alle opzichten: Financieel, verkoopverwachtingen, waar we rekening mee konden houden en boven dit alles, YourHome makelaars Lody en Judith luisterden naar onze wensen bij de verkoop van het huis. Daarbij kwam net ook de corona epidemie om de hoek kijken. Met de grootste zorg en flexibiliteit ging YourHome met de kijkers en ons om. Op gepaste afstand zonder contact te verliezen. Daarnaast was er een goede samenspraak met hun styliste en heeft de fotograaf een prachtige impressie gemaakt van onze woning. Wie ooit de show heeft gezien van Daniƫl Arends over makelaars; YourHome is compleet het tegenovergestelde. Het is dat we niet dagelijks een huis verkopen of kopen, maar met Yourhome zou je elke dag kunnen samenwerken.

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Doynel

Olivier van Noorstraat 24 H
Geplaatst op 25 juni 2020
In alle facetten de meest betrouwbare en scherpe makelaar van Amsterdam en omstreken. Lody en zijn team staan altijd klaar en schakelen snel. Een absolute aanrader!

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Kal

Polderweg 488 D + PP
Geplaatst op 16 juni 2020
Niets op aan te merken. Alles verliep goed / naar verwachting. Het grootste pluspunt is Michaels toegankelijkheid/bereikbaarheid en contact/communicatie. Je wordt goed meegenomen in alles en er is echt sprake van samenspraak/overleg/dialoog, waardoor je niet verrast wordt en je echt het gevoel hebt dat beslissingen samen genomen worden (ipv beetje buiten je om of beetje opgelegd).

Beoordeling9

  • Expertise
    8
  • Kennis van de lokale markt
    9
  • Prijs kwaliteit
    9
  • Service
    10

Anne-Marije

De Rijpgracht 45 II
Geplaatst op 15 juni 2020
Fijne persoonlijke touch. Goed bereikbaar (ook in avonden + weekend!). Kortom: ga naar Michael als je op zoek bent naar een huis!

Beoordeling9,8

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    9

Natalija Kuzovic

Borneostraat 10 - A1
Geplaatst op 14 juni 2020
Help with the purchase of a new apartment and sale of my old apartment was done through the same agent, helpful, easy communication and fast service.

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Kasper

Eerste Oosterparkstraat 31-IV
Geplaatst op 5 juni 2020
fijne makelaar, fijne communicatie, fijne ondersteuning bij bieden, snelle reactie en een prettig kantoor

Beoordeling9,8

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    9