Reviews

Funda

Verkoopgemiddelde: 9.5

Deskundigheid
9.6
Prijs / kwaliteit
9.6
Lokale marktkennis
9.5
Service en begeleiding
9.4

Van de daken schreeuwen hoe geweldig we zijn? Nee, dat past niet bij ons. Veel liever laten we u reviews lezen van eerdere klanten van Your Home, zodat u zelf uw mening over ons kunt vormen. Bij vragen weet u ons te vinden. 

Lees hieronder alle reviews die over Your Home op Funda.nl zijn geplaatst.

Sanne Blankestijn

Hoofdweg 286-Hs
Geplaatst op 6 mei 2019
Your Home Makelaardij heeft ons zeer goed geholpen met de verkoop van onze woning. Tijdens de kennismaking met Lody hadden wij meteen een goed gevoel en dat werd tijdens de samenwerking alleen maar bevestigd. Hij heeft een goede kennis van de huidige markt en geeft hierop goede adviezen. Daarnaast is Your Home goed te bereiken, altijd behulpzaam en de presentatie van ons huis was top. Dit heeft ervoor gezorgd dat ons huis voor een zeer mooie prijs boven de vraagprijs is verkocht.

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Rene Akker

Daniel Stalpertstraat 86H
Geplaatst op 23 april 2019
Your Home was uitermate professioneel in de aanpak en afhandeling van de verkoop van mijn huis. Het was zeker geen makkelijk pand om te verkopen, maar het enthousiasme van het team heeft daar niet onder geleden en uiteindelijk tot succes geleid, tegen een top prijs (ook belangrijk...). Ik ben zeer tevreden over Your Home.

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Sidney Diekstra

Meeuwenlaan 165B
Geplaatst op 17 april 2019
Ik ben erg tevreden over Your Home Makelaars. Met Lody had ik een kennismakingsgesprek en er was direct een klik. Hij was goed voorbereidt voor het gesprek en over de buurt en kwam met een mooie brochure van mijn woning. Het hele traject liep erg soepel en ben erg blij met de verkoop van mijn woning.

Beoordeling9

  • Expertise
    9
  • Kennis van de lokale markt
    9
  • Prijs kwaliteit
    9
  • Service
    9

Perry Oosthuys

Van Walbeeckstraat 72
Geplaatst op 16 april 2019
Heel erg tevreden over het team van Your Home Makelaars. In aanraking gekomen als huurder en later zelf gekozen als verkoopmakelaar! Erg prettig samenwerken.

Beoordeling9,5

  • Expertise
    9
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    9
  • Service
    10

Elliot Konetzni

Rhijnvis Feithstraat 60 -hs
Geplaatst op 15 april 2019
Lody didn't just help us find the right place, but he even talked us out of several places that weren't good deals. The end result is we found a home that meets all of our needs in a neighborhood that's better than we had imagined we'd find. Lody even got us a deal below asking, which we'd never thought was possible in Amsterdam.

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Jennifer Walian

Gaaspstraat 7-1
Geplaatst op 10 april 2019
Het contact met de makelaar verliep goed. We kregen nuttige tips van de stylist en ook een hele goeie fotograaf.

Beoordeling8,8

  • Expertise
    9
  • Kennis van de lokale markt
    9
  • Prijs kwaliteit
    8
  • Service
    9

Roel Kyvelos

Panamalaan 156
Geplaatst op 8 april 2019
Dit is de tweede keer dat ik Lody heb gevraagd mijn belangen te behartigen en ook deze keer was de samenwerking meer dan fantastisch. Anderhalf jaar geleden vond hij binnen 3 weken een geweldige woning in Amsterdam en nu is het hem gelukt mijn appartement te verkopen voor een hoger dan verwachte prijs. En bovendien aan iemand die ik het het gunde. Alles klopte en vandaar dat ik hem een perfecte score geef. Mocht je op zoek zijn naar een zeer deskundige en no-nonsense no-stress allround makelaar, vraag dan Lody.

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Juliette M. Zwaanswijk

Korte Leidsedwarsstraat 101-2
Geplaatst op 5 april 2019
Contact is prima, afspraken worden nagekomen en goede kennis van de markt. Actieve benadering van potentiele kopers wordt echt gedaan. Klein minpuntje, vanwege nieuw systeem moesten opgestuurde formulieren opnieuw toegezonden worden. Verder leuke aankleding van hele apartement waarbij rekening gehouden wordt met algemene smaak van aspirant kopers.

Beoordeling9

  • Expertise
    9
  • Kennis van de lokale markt
    9
  • Prijs kwaliteit
    9
  • Service
    9

Daphne Swart

De Egmondenstraat 151
Geplaatst op 19 maart 2019
Super fijn met deze makelaar op stap te zijn en te kunnen overleggen. Alle vertrouwen gehad van Zoektocht tot aankoop

Beoordeling9

  • Expertise
    9
  • Kennis van de lokale markt
    9
  • Prijs kwaliteit
    9
  • Service
    9