Reviews

Funda

Verkoopgemiddelde: 9.5

Deskundigheid
9.6
Prijs / kwaliteit
9.6
Lokale marktkennis
9.5
Service en begeleiding
9.4

Van de daken schreeuwen hoe geweldig we zijn? Nee, dat past niet bij ons. Veel liever laten we u reviews lezen van eerdere klanten van Your Home, zodat u zelf uw mening over ons kunt vormen. Bij vragen weet u ons te vinden. 

Lees hieronder alle reviews die over Your Home op Funda.nl zijn geplaatst.

Barry Schotel

Nepveustraat
Geplaatst op 3 maart 2019
Prettig contact met de makelaar. Communicatie tijdens proces mag iets proactiever en duidelijker. Goede prijs.

Beoordeling8,5

  • Expertise
    9
  • Kennis van de lokale markt
    8
  • Prijs kwaliteit
    9
  • Service
    8

Ben van de Laarse

Jan Bernardusstraat 16
Geplaatst op 27 februari 2019
Alles verliep erg goed. Nog hulp gekregen bij het onderhandel van mijn nieuwe woning en binnenkort intrekken. Dus overal erg tevreden en zeker een 10 van mij. Ben

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Daan

Churchill-laan
Geplaatst op 19 februari 2019
Lody springt er echt uit als makelaar. Hij toont een nieuw geluid in makelaarsland waar velen van zouden kunnen leren. Compleet transparant en maakt waar wat hij belooft. Ook het contact met zijn ondersteunende collega's van kantoor ervaarde wij als zeer plezierig. En om het plaatje compleet te maken hebben we ook nog een verkoopprijs gekregen waar we alleen maar van droomde. Al met al kan ik Your Home Makelaars niet genoeg aanraden!

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Jaap Borra

Petrus Coeberghlaan 13
Geplaatst op 18 februari 2019
Goede en reƫelee waardebepaling. Professionele en enthousiaste houding naar zowel koper als verkoper. Gaf ook veel advies en ondersteuning in het voortraject.

Beoordeling9

  • Expertise
    9
  • Kennis van de lokale markt
    9
  • Prijs kwaliteit
    9
  • Service
    9

Aviva

IJselstraat
Geplaatst op 18 februari 2019
Contact met de makelaar verliep hartstikke goed! Hij stond altijd klaar voor me en heeft al mijn vragen beantwoord. Het was boven verwachting goed.

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Daniel Zwarts

Uithoornstraat 34-2
Geplaatst op 1 februari 2019
Na een grondige voorselectie en daarna een aantal makelaars te hebben uitgenodigd hadden we al snel in de gaten dat Your Home Makelaars (Lody) de juiste partij was om ons te begeleiden met de verkoop van ons huis. Een goed serieus advies over de vraagprijs en verkoopstrategie waar Lody ons met beide beentjes op de grond heeft gezet maar wat uiteindelijk (zoals hij al van te voren aangaf) het beste resultaat heeft opgeleverd. Een echte expert die samen met jou de juiste verkoopstrategie bepaald en op een hele mooie manier de presentatie van je huis in orde maakt. Ook het advies rondom het formele stuk is goud waard. Dank Lody.

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Jasper Moinat

Eerste Atjehstraat 140E
Geplaatst op 28 januari 2019
Your home makelaardij heeft mij in deze roerige tijden uitstekend begeleid bij het verkopen van Mn woning. Vakbekwaam door het gehele traject geloodst en bijgestaan. Nogmaals bedankt!

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Mirte van Wetten

Van
Geplaatst op 3 januari 2019
We waren zeer tevreden over de makelaar, goeie kennis, erg deskundig. Begeleiding had soms iets beter gekund, kantoor had het volgens mij erg druk. Maar overal zeer tevreden over het contact en de afhandeling van alles!

Beoordeling9

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    9
  • Prijs kwaliteit
    8
  • Service
    9

Joseph Salvador

Maria Austriastraat 690
Geplaatst op 30 december 2018
Alles verliep vlekkeloos en zoals afgesproken, goede communicatie, degelijke toelichting en volledige transparantie. Sterk aanbevolen.

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10