Reviews

Funda

Verkoopgemiddelde: 9.5

Deskundigheid
9.6
Prijs / kwaliteit
9.6
Lokale marktkennis
9.5
Service en begeleiding
9.4

Van de daken schreeuwen hoe geweldig we zijn? Nee, dat past niet bij ons. Veel liever laten we u reviews lezen van eerdere klanten van Your Home, zodat u zelf uw mening over ons kunt vormen. Bij vragen weet u ons te vinden. 

Lees hieronder alle reviews die over Your Home op Funda.nl zijn geplaatst.

Kars Rotteveel

Geplaatst op 12 september 2019
Lody en zijn team hebben me goed, professioneel en toch persoonlijk geholpen bij de verkoop van mijn huis, 10/10 would recommend

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Victoria de Fonkert

Pieter Aertszstraat 98-4
Geplaatst op 19 augustus 2019
Wat een super makelaar! Het huis is boven verwachting en binnen zeer snelle termijn verkocht. Blij met Lody en zijn team Your Home.

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Mischa van Driel

Loet C Barnstijnstraat 4
Geplaatst op 19 juli 2019
Wat een geweldige makelaar, niets dan lof. Wij hebben het advies gevolgd van de makelaar voor maximaal rendement. Dat is goed uitgepakt, de geadviseerde strategie bleek de juiste. Brede marktkennis, servicegericht, goed bereikbaar, snel schakelen. Lody is een heel fijne makelaar om mee te mogen werken, vriendelijk persoon met een glimlach. Oprecht. Twijfel niet en laat je woning verkopen door Your Home Makelaars, dan weet je dat het goed zit.

Beoordeling10

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    10

Joachim Salvador

Johan van der Keukenstraat 164
Geplaatst op 3 juli 2019
Goed contact, altijd bereikbaar. Houdt je op de hoogte en neemt je mee in hele proces. Neemt zorgen weg en weet goed uit te leggen waar je op moet letten. Zeker aanrader als je voor het eerst een huis verkoopt.

Beoordeling9

  • Expertise
    9
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    9
  • Service
    8

Yolande van der Sande

Tolstraat 46-1
Geplaatst op 3 juli 2019
Ik heb voor Your Home Makelaardij gekozen omdat ze veel kennis over de wijk hebben én een styliste + papieren brochure van mijn huis als service aanboden. Lody Bunschoten heeft mijn appartement in de Pijp Amsterdam voor een heel mooie prijs weten te verkopen. De communicatie met de mensen op kantoor verliep prettig. Aanrader dus!

Beoordeling8

  • Expertise
    8
  • Kennis van de lokale markt
    8
  • Prijs kwaliteit
    8
  • Service
    8

Ron de Groot

Driehoekstraat 80
Geplaatst op 25 juni 2019
Zeer prettig persoonlijk contact met oprechte interesse. Hoorde goed wat ik wilde en was niet uit op “eigen” belang. Koopt en verkoopt met visie en betrokkenheid. Aanrader !!! Bedankt.

Beoordeling9

  • Expertise
    9
  • Kennis van de lokale markt
    9
  • Prijs kwaliteit
    9
  • Service
    9

Robbert Appels

Lekstraat 69-1
Geplaatst op 19 juni 2019
Lody and his team made the process of selling my appartment a breeze. Aside from his market knowledge and experience, his style of communication is great. Really consults and keeps you up-to-date with everything what’s going on. I would highly recommend him to anyone who’s looking for a pro-broker with a personal touch.

Beoordeling9,8

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    9
  • Service
    10

Laura Dijkema

Lumièrestraat 86
Geplaatst op 24 juni 2019
Adequaat, flexibel en heel wat bezichtigingen voor mij moeten filmen omdat ik er zelf niet bij kon zijn! Topper!

Beoordeling9

  • Expertise
    9
  • Kennis van de lokale markt
    9
  • Prijs kwaliteit
    9
  • Service
    9

Ciara de Jong

Parallelweg 33 Broek in Waterland
Geplaatst op 14 mei 2019
Een eerste huis kopen is altijd spannend en er komt veel op je af. Zelf stap je de bezichting met een "gevoel" en begin je te denken aan de mogelijkheden. Met onze aankoop makelaar Lody van YourHome werden deze mogelijkheden besproken maar realistisch gemaakt. We zijn door Lody stap voor stap begeleidt en konden op die manier een wel overwogen keuze maken voor ons huis. Zonder Lody waren we zeker verloren geweest en had ik het process hoogst waarschijnlijk als overweldigend omschreven. De rust waarmee het aankoop process ging, heeft voor ons gezorgd voor aanzienlijk minder onvoorziene momenten. Van de onderhandelingen, bouwkundigen keuring tot de notaris, Lody heeft ons overal bij geholpen en zichzelf ruim terugverdiend. Wij zouden YourHome zeker aanbevelen voor iedereen die een eerste huis koopt of opzoek is naar een nieuw huis. Ik kan het personeel van YourHome niet genoeg bedanken voor de hulp van deze aankoop van ons eerste huis wat het eerste thuis gaat worden van ons kindje.

Beoordeling9,8

  • Expertise
    10
  • Kennis van de lokale markt
    10
  • Prijs kwaliteit
    10
  • Service
    9