Herken je jezelf hierin?

Verkopen in Amsterdam - Your Home Makelaardij

Wil je je huis in Amsterdam verhuren?

Verkopen voor beste prijs - Your Home Makelaardij

Wil je alleen verhuren aan goede kandidaten voor de beste prijs?

Eenvoudig verkoopproces - Your Home Makelaardij

Wil je volledig ontzorgd worden in het hele verhuurproces?

 
Ik ben zeer onder de indruk van de persoonlijke en 'op maat' service van Your Home. Ik kan dit bedrijf aan iedere (ver)huurder en (ver)koper aanbevelen.
Cijfer: 10
Mevrouw Dolce
Waverstraat 60-1
 
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van deze makelaar. Het contact is vanaf de eerste keer goed en vlot belopen.Makelaars zijn vriendelijk in het contact en zijn m.i. Ook deskundig. Het is een jong bedrijf en ze hebben hart voor hun zaak.Ze hebben ook snel een goede huurder voor mij geregeld en bij de check in is alles goed en professioneel verlopen.
Cijfer: 8
Meneer Wulms
Waterlooplein 21 C

Jouw huis verhuren aan een goede huurder voor de beste prijs. Dat is ons doel. We hebben een zeer hecht team van verhuurmakelaars die flexibel en gedreven zijn. We houden van korte lijntjes en weten wat er allemaal bij komt kijken als je je woning gaat verhuren. We zijn doelgericht en betrokken en helpen je graag bij dit traject. Via ons internationale netwerk vinden wij gegarandeerd een betrouwbare huurder.

Ons verhuurteam

  • Diederick Hoorn

    Diederick Hoorn

  • Fleur Schiering

    Fleur Schiering

Your Home Makelaardij heeft ons al meerdere malen geholpen bij de bemiddeling van de verhuur van een woning. Dit is altijd tot onze uiterste tevredenheid gebeurd. Potentiële huurders worden goed gescreend. Het papierenwerk en de financiele afhandeling is ook altijd goed. Dit bedrijf is een echte aanrader.
Jaap Luif, Barkasstraat 35
Cijfer: 10

Welke stappen doorlopen we in het verhuurtraject?

hands

1. Kennismaking

We beginnen ieder traject met een vrijblijvend intakegesprek bij jou thuis. In dit gesprek leren we elkaar kennen en verkennen we de woning. We geven advies over eventuele aanpassingen om deze klaar te stomen voor de markt. Als je enthousiast bent, maken we een waardebepaling van jouw woning.

sign

2. Informeren

Bij het verhuren van een woning komt heel wat kijken. Zo zijn er diverse contractvormen en bepalingen vanuit de wetgeving om rekening mee te houden en aan te voldoen. Wij vertellen je hier graag meer over en geven je een passend advies.

photo

3. Fotografie

Goede foto’s zijn ontzettend belangrijk voor potentiële huurders. Vaak kiezen ze een huis op basis van een goed gevoel. Foto’s zijn de eerste stap in het creëren van dit gevoel. Je prachtige huis wordt een plaatje!

http

4. Advertentie opmaken

Een goede advertentie maakt potentiële huurders enthousiast. Ons verhuurteam maakt een professionele advertentie die opvalt door de mooie beelden en no-nonsense tekst. We schrijven de advertentie zo dat hij geïnteresseerden uitnodigt direct een bezichtiging te plannen.

comb

5. Marketing

Yes! We zijn klaar om de woning te delen met het grote publiek. We benutten de bekende verhuurplatformen als Funda.nl, Pararius, Huurwoningen.nl, maar maken het huis ook zichtbaar op social media. Daarnaast delen wij hem met ons uitgebreide netwerk van expatbureau’s. Zo zorgen we ervoor dat de advertentie bij de juiste mensen terecht komt. Laat die aanvragen maar komen!

calendar

6. Bezichtigingen

Er hebben zich meerdere potentiele huurders gemeld. Nu starten we met de bezichtigingen van jouw woning. Wij nodigen de geïnteresseerden uit en plannen afspraken in. We begeleiden alle bezichtigingen individueel en zorgen ervoor dat potentiële huurders enthousiast worden rondgeleid en geïnformeerd.

search

7. Kandidaten screenen

De eerste huurvoorstellen van potentiele huurders zijn binnen. Onze specialiteit is het uitgebreid screenen van de kandidaten. We vragen potentiele huurders ons uitgebreide (financiële) informatie te sturen. Daarnaast zetten we onze eigen screeningtools in zodat we een goed compleet beeld hebben van de kandidaten. Wij booordelen deze informatie en bespreken onze bevindingen uitgebreid met jou als verhuurder.

sign

8. Contracteren

Gefeliciteerd we hebben een geschikte huurder gevonden! De champagne kan bijna ontkurkt worden, want de volgende stap is het opstellen van de huurovereenkomst. Wij hebben alle kennis in huis en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Dan voorkomen we juridische misstappen, wel zo prettig. We stellen een passend huurcontract op en lopen er samen met jou doorheen, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erin staat.

hands

9. Check-in en sleuteloverdracht

Nadat het contract door alle partijen is getekend en de huur en borg is overgemaakt, is het tijd voor de check-in. Bij de check-in controleren we de woning grondig en leggen we dit vast met foto’s in een check-in rapport. Zo hebben we een perfecte documentatie van de status van de woning voordat de huurder er in kwam. Hierna volgt de sleuteloverdracht en kan de huurder zijn intrek nemen in de woning.

heart

10. Lange termijn

Wij houden van lange termijn denken, na het verhuren van je woning stopt onze samenwerking en het contact dan ook niet. We blijven beschikbaar voor je vragen en staan je natuurlijk graag bij met het verhuren van andere woningen.

Wat zijn de volgende stappen

Om te beginnen plannen we graag een afspraak met je in voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek zullen wij je stap voor stap meenemen door het proces en je volledig informeren over alles wat bij het verhuren van je woning komt kijken. Je krijgt ook direct een waardebepaling van de woning. Wij hopen je snel te zien.

Maak direct een afspraak
Diederick Hoorn

Diederick Hoorn

 
Zeer prettige makelaar met oog voor detail en visie op de huidige markt. Luisterde goed naar mijn wensen en hield hier consequent rekening mee. Vriendelijk en sociaal met duidelijk verstand en kennis van zaken. Echt een aanrader!!
Cijfer: 9,5
Ron de Groot
Driehoekstraat 88
 
Samenwerking met Your Home is prima. Deskundig en klantgericht. Reageren snel op vragen en goed bereikbaar. Intake en outtake verlopen soepel. Heldere website met duidelijk aanbod. Hebben een goed netwerk in de markt.
Cijfer: 9
Gerard Lommerse
Onstein 58