Herken je jezelf hierin?

Verkopen in Amsterdam - Your Home Makelaardij

Wil je je huis in Amsterdam verkopen?

Verkopen voor beste prijs - Your Home Makelaardij

Wil je alleen verkopen voor de beste prijs?

Eenvoudig verkoopproces - Your Home Makelaardij

Wil je volledig ontzorgd worden in het verkoopproces?

 
Goed contact, altijd bereikbaar. Houdt je op de hoogte en neemt je mee in hele proces. Neemt zorgen weg en weet goed uit te leggen waar je op moet letten. Zeker aanrader als je voor het eerst een huis verkoopt.
Cijfer: 9,0
Joachim Salvador
Johan van der Keukenstraat 164
 
Zeer prettig persoonlijk contact met oprechte interesse. Hoorde goed wat ik wilde en was niet uit op “eigen” belang. Koopt en verkoopt met visie en betrokkenheid. Aanrader !!! Bedankt.
Cijfer: 9,0
Ron de Groot
Driehoekstraat 80

Jouw huis voor de beste prijs in de markt verkopen. Dat is ons doel. We zijn een team van enthousiaste, flexibele en gedreven makelaars. No-nonsense, doelgericht en betrokken. We zijn bereikbaar binnen en buiten kantooruren en zetten de nieuwste marketingtechnieken in om zoveel mogelijk potentiële kopers te interesseren.

Ons Verkoopteam

  • Lody Bunschoten

    Lody Bunschoten

  • Michael Wielinga

    Michael Wielinga

  • Kyara Dees

    Kyara Dees

Your Home Makelaardij heeft ons zeer goed geholpen met de verkoop van onze woning. Tijdens de kennismaking met Lody hadden wij meteen een goed gevoel en dat werd tijdens de samenwerking alleen maar bevestigd. Hij heeft een goede kennis van de huidige markt en geeft hierop goede adviezen. Daarnaast is Your Home goed te bereiken, altijd behulpzaam en de presentatie van ons huis was top. Dit heeft ervoor gezorgd dat ons huis voor een zeer mooie prijs boven de vraagprijs is verkocht.
Sanne Blankestijn, Hoofdweg 286-H
Cijfer: 10

Welke stappen doorlopen we samen?

hands

1. Kennismaking

We beginnen ieder traject met een vrijblijvend intakegesprek bij jou thuis. In dit gesprek leren we elkaar kennen en verkennen we de woning. Als je enthousiast bent zetten we direct met de eerst stap naar verkoop.

search

2. Informatie verzamelen

Om het marketing- en verkoopproces goed te starten verzamelen we eerst alle informatie over de woning en omgeving van de woning. Met deze informatie kunnen we een sterke marketingpropositie maken.

search

3. Verkoopstyling van de woning (gratis t.w.v. 495 euro!)

De presentatie van de woning is ontzettend belangrijk bij het realiseren van een geweldig bod. Kleine veranderingen maken vaak een groot verschil. Onze verkoopstyliste komt vrij van kosten (t.w.v. 495 euro) bij u langs om uw huis te stylen voor de foto’s en bezichtigingen. We gaan altijd voor een rustige, cleane en bewezen effectieve look.

photo

4. Fotografie

Goede foto’s zijn ontzettend belangrijk voor potentiële kopers. Vaak kiezen ze een huis op basis van een goed gevoel. Foto’s zijn de eerste stap in het creëren van dit gevoel. Wij werken samen met fantastische fotografen, die gespecialiseerd zijn in vastgoedmarketing. Je prachtige huis wordt een plaatje!

comb

5. Inmeting

Volgens de wet moet de woning ingemeten worden volgens de NEN 2580 norm. Dat betekent dat de potentiële koper precies weet hoe ruim de woning is. Wij zorgen voor deze meting en maken op basis daarvan een 2D en 3D plattegrond van de woning.

http

6. Advertentie opmaken

Een goede advertentie maakt potentiële kopers enthousiast. Ons marketingteam maakt een professionele advertentie die opvalt door de mooie beelden en no-nonsense tekst. We schrijven de advertentie zo dat hij geïnteresseerden uitnodigt direct een bezichtiging te plannen. Ook maken we een mooi vormgegeven digitale brochure van de woning, waarin alle belangrijke informatie voor de koper te vinden is.

calendar

7. Marketing

Yes! We zijn klaar om de woning te delen met het grote publiek. We benutten de bekende platformen als Funda.nl en Jaap.nl, maar maken het huis ook zichtbaar op social media. Zo zorgen we ervoor dat de advertentie bij de juiste mensen terecht komt. Laat die aanvragen maar komen!

calendar

8. Bezichtigingen

Er hebben zich meerdere potentiële kopers gemeld. Nu starten we met de bezichtigingen van jouw woning. Wij nodigen de geïnteresseerden uit en plannen afspraken in op momenten dat het jou uitkomt. We begeleiden alle bezichtigingen individueel en zorgen ervoor dat potentiële kopers enthousiast rondgeleid worden en met de juiste informatie aan de slag kunnen.

money

9. Onderhandelen

De eerste biedingen zijn binnen. Nu begint het échte werk! Onderhandelen is onze specialiteit. We zorgen ervoor dat de prijs van de woning tijdens de onderhandeling zo hoog mogelijk wordt opgedreven. Ondertussen houden we jou op de hoogte van de voortgang. Ben je tevreden over de geboden prijs? Dan geven we akkoord!

sign

10. Koopovereenkomst

De champagne kan bijna ontkurkt worden, want de volgende stap is het opstellen van de koopovereenkomst. Ook dit proces begeleiden wij. We controleren het contract en lopen er samen met jou doorheen, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erin staat.

heart

11. Levering

Yes, de woning is verkocht voor een topprijs! We gaan nog één keer langs om het huis te inspecteren en meterstanden te noteren. Daarna bezoeken we de notaris. Bij de notaris controleren we de leveringsakte en bijbehorende nota van afrekening. Bij akkoord zet jij je handtekening. De overwaarde van de woning ontvang je direct op je rekening.

Gefeliciteerd!

Zijn wij de juiste makelaar voor jou?

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer 45-60 minuten. Na de kennismaking beslis je zelf of je met ons wilt samenwerken. We nodigen je van harte uit om een afspraak te maken en je te laten verrassen door onze service!

Maak direct een afspraak
Lody Bunschoten

Lody Bunschoten

 
Mijn ervaring tot dusver met makelaars in Amsterdam was niet erg positief. YourHome Makelaars hebben daar verandering in gebracht. Alles waarvoor je een makelaar inhuurt, doen zij voortreffelijk. In mijn geval hebben ze 'voortreffelijk' zelfs nog weten te overtreffen. Je kan de verkoop van je huis in Amsterdam met een gerust hart aan YourHome Makelaars overlaten. Van harte aanbevolen!
Cijfer: 10
Melanie van Dijk
Planciusstraat 19
 
Lody laat al gelijk merken hard voor je te werken met het verkoopadvies; zegt waar het op staat, is heel rustig, geen holle praatjes, heeft goeie mensen in ‘zn team (goeie fotograaf, styliste), is uiteindelijk een vlekkeloos maar bovenal, snel traject geweest. Kan deze makelaar iedereen aanbevelen.
Cijfer: 9,5
Jochem van der Stap
Nieuwe Prinsengracht 74-2