Verkoop

heeft besloten om uw huis te gaan verkopen. Een grote stap. Vanzelfsprekend moet dit snel en vakkundig gebeuren. U wilt een makelaar die zich voor de volle 100 procent inzet om de verkoop van uw huis tot een succes te maken. Overweegt u een samenwerking met Your Home? Dan kunt u ervan uitgaan dat de bovenstaande punten realiteit worden. U gaat een vlot verkoopprocess tegemoet, waarin uw woning zorgeloos wordt verkocht. Uiteraard voor de best mogelijke prijs.

Voor een optimale verkoop zijn wij een samenwerking aangegaan met een stylist. Zei zal ervoor zorgen dat uw woning het mooist tot zijn recht komt tijdens de fotoshoot en de bezichtigingen. Omdat wij voor elke woning het beste resultaat willen behalen is deze extra dienstverlening kosteloos. Laat u verrassen door onze doelgerichte service en plan een kennismaking met ons in.

Hoe verloopt de verkoop?

Hieronder vindt u een stapsgewijze uitleg van hoe wij te werk gaan:

hands

Kennismaking

In de eerste fase maken we graag kennis met u én de woning. Wij zijn altijd goed voorbereid en zullen u verrassen met onze service.

search

Verzameling

Graag krijgen wij een duidelijk beeld van de te verkopen woning. Daarom vragen wij u een vragenlijst in te vullen en ons te voorzien van de benodigde documentatie.

search

Styling

Onze stylist Chantal komt bij u langs met advies en de benodigde attributen om uw woning er tiptop uit te laten zien. Op uw verzoek kan deze aankleding aanwezig blijven in de woning gedurende het verkoopproces. Na de styling wordt de woning vastgelegd op de gevoelige lens. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Deze service is volledig bij de prijs inbegrepen.

photo

Fotografie

Show, don’t tell is onze filosofie. Een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. Wij werken altijd samen met een professionele fotograaf om uw woning op de beste manier te fotograferen.

comb

Inmeting

De woning dient volgens de NEN 2580 norm ingemeten te worden. Tijdens deze stap worden de exacte afmetingen van de woning vastgelegd, waarna we een 2D en 3D plattegrond zullen maken.

http

Advertentie opmaken

Met de juiste advertentie maak je een goede eerste indruk. Middels de reeds gemaakte professionele foto’s stellen wij een mooie advertentie voor u op en schrijven wij een pakkende tekst, waarin u zelf ook nog eens de highlights van uw huis kan benoemen.

calendar

Verspreiding

Tijd om uw woning te delen met het grote publiek. Nadat we een pakkende advertentie tekst hebben geschreven, verspreiden we deze via de relevante kanalen zoals Funda.nl en Jaap.nl. Uiteraard zijn social media-kanalen ook onmisbaar voor de promotie van uw woning. We maken een professionele digitale brochure van uw woning, waarin alle relevante documentatie en informatie te vinden is.

calendar

Bezichtiging

Tijdens deze stap worden aanvragen omgezet naar real-time bezichtigingen. Hierin beperken wij ons niet tot de reguliere kantooruren. Wij plannen de bezichtigingen in wanneer het u uitkomt.

money

Onderhandeling

Wanneer geïnteresseerden zich bij ons melden, zullen we in sommige gevallen overgaan tot individuele onderhandeling en in andere gevallen doen alle geïnteresseerden een eenmalig voorstel. Tijdens dit gehele proces zullen wij u nauw betrekken en van advies voorzien. Koopovereenkomst - Gaat het om een woning buiten Amsterdam? Dan stellen wij een koopovereenkomst op. Binnen Amsterdam? Dan geven wij de notaris opdracht tot het opmaken van de koopovereenkomst. Uiteraard wordt deze door ons gecontroleerd en toegelicht.

sign

Levering

Buiten Amsterdam stellen wij de koopovereenkomst op. Binnen Amsterdam zullen wij de notaris opdracht geven voor het opmaken van de koopovereenkomst en zullen wij deze controleren en toelichten.

heart

Levering

Yes, de woning is verkocht! Van harte gefeliciteerd! Samen met de kopers hebben we de woning geïnspecteerd en meterstanden genoteerd. Vervolgens gaan we langs de notaris voor de levering. De leveringsakte en nota van afrekening worden door ons grondig gecontroleerd en met elkaar besproken.

Gratis waardebepaling

Vul uw gegevens in voor een gratis waardebepaling

Na het invullen en versturen van het onderstaande formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gegevens over het huis

Uw gegevens

Tarieven

Elke woning is anders en daar passen wij onze dienstverlening op aan. De courtage die wij hanteren is dan ook afhankelijk van de waarde van de woning. Hieronder vindt u een tabel met onze scherpe courtages. Houd er rekening mee dat al onze tarieven inclusief 21% BTW is.


Woningen van € 0 € 250.000 1,5%
Woningen van € 250.000 € 400.000 1,3%
Woningen van € 400.000 € 750.000 1,1%
Woningen van € 750.000 € 1.500.000 1,0%
Woningen van € 1.500.000 € 5.000.000 0,9%


Opstartkosten € 600,00 inclusief 21% btw

Naast de hierboven genoemde courtage hanteren wij een opstartkosten. De volgende producten en diensten kunt u verwachten van ons.

  • Professionele fotografie, inclusief 365 graden foto en woonclip
  • Funda.nl advertentiekosten inclusief presentatie pakket
  • Meetrapport volgens NEN 2580 norm en 2D & 3D plattegronden
  • Website met alle gegevens van uw woning (digitale brochure)
  • Te Koop bord
  • Facebook campagne
  • Top advertentie funda.nl (1 week)
  • Styling advies van onze stylist inclusief extra aankleding van de woning voor optimale verkoop