Corporate Housing Your Home

Waarom Your Home corporate housing

Bij het huisvesten van uw personeel komt een hoop kijken. Het vinden van een geschikte woning die voldoet aan de wensen van de werknemer, de administratieve werkzaamheden die hiermee gepaard gaan en het gebrek aan marktkennis zorgen ervoor dat het een kostbaar en tijdrovende bezigheid is voor uw bedrijf.

U zoekt iemand die dit voor u uit handen neemt. Een betrouwbare makelaar die kennis heeft van de huidige woningmarkt en rekening houdt met de wensen van u en uw werknemers. Wij helpen u graag met het vinden van passende woningen voor uw werknemers en nemen daarbij alle zorgen die daarbij komen uit handen. Wij onderhandelen met de verhurende makelaar namens u en zullen ervoor zorgen dat de belangen van u en uw werknemer gewaarborgd blijven. Doordat wij beschikken over inhoudelijke kennis van de woningmarkt kunnen wij garanderen dat u nooit teveel betaald. Wij nemen de tijd om een inventarisatie te maken van de wensen van de individuele werknemer zodat we ervoor kunnen zorgen dat we snel een passende selectie aan kunnen bieden. We halen de werknemer op vanuit zijn huis of werk om een bezichtigingsronde te maken. Zo kan de werknemer zich focussen op het maken van zijn keuze zonder dat hij tijd hoeft te besteden aan het inplannen van bezichtigingen met verschillende makelaars. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om dit ook buiten kantooruren te doen. Als een werknemer een keuze voor een woning heeft gemaakt zorgen wij ervoor dat alles voor de sleuteloverdracht wordt geregeld. Denk hierbij aan het woon klaar maken van het huis, het inspectierapport opstellen en het aansluiten van gas/water/licht en tv en internet abonnementen. Mochten er na het intrekken in de woning calamiteiten zijn dan zorgen wij voor bemiddeling.

Stel uw werknemer wilt een huis aankopen. Ook hierin kan Your Home een uitkomst bieden. Dit proces is vaak nog veelomvattender dan het aan huren van een woning. Wij bieden ook hier totale service. Vanaf het inventariseren van de woonwensen tot aan het intrekken in de koopwoning staan wij uw werknemer bij.

Wij hanteren vaste tarieven voor onze diensten zodat u van tevoren weet waar u op kunt rekenen. Als u enthousiast bent geworden over onze service en u wilt meer informatie of een persoonlijke afspraak inplannen neem dan contact met ons op.